Bemutatkozás

2014.06.24 07:31

Bemutatkozik a bizhub PRO és PRESS C1060/C1070 színes digitális nyomdaipari termékcsalád

A Konica Minolta továbbra is az egyik vezető digitális nyomdaipari hardverfejlesztőként folytatja az útját az új, öt modellből álló sorozatának bevezetésével, melynek tagjai a bizhub PRO C1060, a bizhub PRO C1070, a bizhub PRESS C1060, a bizhub PRESS C1070 és a bizhub PRESS C1070P. Ezek a termékek mérföldkőnek számítanak a digitális nyomdaiparban. A Konica Minolta olyan csúcstechnológiás berendezéseket fejlesztett, melyek egyaránt képesek kielégíteni a kezdő és a professzionális felhasználók változatos igényeit. Az új termékcsalád bevezetése 2014. februárra (bizhub PRO/PRESS C1070/P) illetve áprilisra (bizhub PRO/PRESS C1060 ) tehető.

A bizhub PRO C1060/C1070 ideális választás lehet a kis nyomatszámmal dolgozó nyomdaipari vállalkozások számára. Mindkét készülék könnyű belépést biztosít a digitális nyomdaipari szegmensbe olyan tulajdonságokkal mint a belépő szintű finishelési lehetőség és a moduláris felépíthetőség. A kitűnő képminőség és a nagyfokú médiarugalmasság garantálja a hatékony munkavégzést. 

A nagyobb mennyiségű nyomatokat előállító digitális nyomdák és a központi sokszorosító szolgáltatásokat (CRD) nyújtó vállalkozások számára a Konica Minolta a bizhub PRESS C1060/C1070/P modelleket ajánlja. A berendezések tökéletesen alkalmazkodnak a digitális technológiával szemben támasztott igényekhez, valamint moduláris finishelési lehetőségekkel, nagyfokú színhűséggel és kimagasló nyomtatási minőséggel rendelkeznek.

Megbízható teljesítmény, mely felülmúlja az elvárásokat

A Konica Minolta új sorozata kimagasló minőségű és pontosságú finishelési lehetőségeket kínál. Az új technológiák, melyek többek között magukban foglalják a Konica Minolta Simitri® HD E tonerét, részletgazdagabb textúrát, jobb színátmeneteket és bőrtónusokat eredményeznek. A Konica Minolta szintén saját fejlesztésű S.E.A.D (Screen Enhanced Digital Processing) IV. generációs képfeldolgozó rendszere, mely a képalkotásért felelős, automatikusan végzi el a minőségellenőrzési méréseket a papír felületén, és szükség esetén valós időben korrigálja a denzitást.

Elérhetőség

Web to Print Kft. Széchenyi út 37-41.
Cegléd
2700
+36209414449 webtoprint@outlook.hu